Ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα για συλλήψεις εμπρηστών στη χώρα

07/08/21

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ. Π.Υ. Λάρισας, μια γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε υπαίθριο χώρο επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κυψελοχωρίου και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Καρύστου, μια γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην Δ.Κ. Καρύστου και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ. Π.Υ. Αθηνών, μια γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε ξηρά χόρτα εντός του Πεδίου του Άρεως, στο δήμο Αθηναίων.

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε αγροτοδασική έκταση στην Τ.Κ. Άνθειας του δήμου Καλαμάτας.

Για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός αύλειου οικοπεδικού χώρου στο Δοξάτο Δράμας, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. , από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Δράμας.

Για πυρκαγιά εντός οικοπεδικού χώρου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Αττικής, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. , από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Δράμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *